This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Ingin Tahu...

aku bukn nyew nam0 update bl0g aku ni. tp s0ri la. aku ketandusan idea utk update natang ni.. xde cerita menarik yg aku nk k0ngsi.. s0.. tunggu la aku kembali yew..

assalamualaikum.. 1 comments

En. P

Hai.. hai.. hai..
Salam satu Malaysia…
Apa cer sahabat2 ku, kalian sehat ka?... erm, dh mmg agak lama aku tk mluangkn masa kt bl0g aku ni kn… suram jek rasa bl0g aku ni.. xpe la, aku pn rasa mcm nk delete jek bl0g ni. Rasa ntah pape jek aku luahkn kat cni. Tp biler fikir2 balek. Rasa syg lak. Bukn pe, sbb kat cni byk kisah2 yg aku luahkn. Bl baca balek. Rasa mcm nk gelak pn de… xsangka mende tu sumer yg aku lalui…

1st of all, aku nk ucapkn tahniah pada s0rg kawan aku yg baru jek mlangsungkn pkahwinannya.. iaitu Mohd Fahmy & pasangannya. Sm0ga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. N xlupe gak pada s0rg sahabat masa zaman sek0lah aku dl, yg baru jek menimang cahaya mata yg pertamanya… ur baby s0 cute la shila… hehehehe…

Alhamdulillah, 1 Julai yg lepas aku bjaya mdapatkn apa yg aku impikan selama ari ni.. P kini berada ddalam genggaman ku. Akn ku jaga hingga capai um0 matang nyew. peh!! Mcm gempak jek kn bunyik nyew. actually, aku baru dpt lesen P la.. hehehe… susah payah tu aku dpt kn nyew. tpaksa merelakn rambut aku ni tperap dlm helmet yg ummpphh!! Bau nyew.. n ibu jari aku bsaket2 d0k mnekan hand brek.. giler ah! Kete tu… … masa test JPJ?.. jgn tny la. Mmg rasa mcm nk cepuk jek pegawai tu. Bukn pe, byk sgt tny.. smpi kn nama aku pn mjadi ptikaian. Sekeh kang! Suke aku r nk org pgil aku dgn pgilan apa. Sepak raga tul r… seb bek la encem.. hehehe… pape pn, Alhamdulillah.. aku tk de amek ulang2… n apa yg tpenting??!! AKU DH ADA LESEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. 

1 comments